Αρχιτέκτων Μηχανικός. Bezalel Academy of Arts and Design (1988), Yale School of Architecture (1992), Διδακτορικό στην Αρχιτεκτονική και Αστικό Σχεδιασμό, ΕΜΠ (1999).

Post-Doctorate στην Αρχιτεκτονική από το Technion Institute of Technology (2002) και παρακολούθησε το ΔΠΜΣ ‘Περιβάλλον Ανάπτυξη’ ΕΜΠ (2005). Έρευνα σε βιοκλιματικό σχεδιασμό και retrofit σε υπάρχοντα κτίρια με τον καθηγητή Isaac Meir στο Ben Gurion University (1996) και απόφοιτος Ford Motor Co & 92Y Program for Community Leadership, Columbia University (2008).

Διδάσκει αειφόρο σχεδιασμό στο Τμήμα Αρχιτεκτόνων Πανεπιστήμιο Πατρών, στο Technion Institute of Technology και Holon Institute of Technology.

Εμπειρία σε αρχιτεκτονικά γραφεία και έργα στην Ελλάδα, ΗΠΑ και Ισραήλ. Βιβλία: Οι συναγωγές της Ελλάδος (Bloch, 2011), Οι συναγωγές της Θεσσαλονίκης και της Βέροιας (Γαβριηλίδης, 1997) και ECOWEEK The Book#1: 50 Voices for Sustainability (2016 – με τον αρχιτέκτονα Dan Price). Δημοσίευσε έργα του μεταξύ άλλων στον ελληνικό κατάλογο της Bienalle 10 (2006), BBC News (2007), Αρχιτεκτονικά Θέματα, ΚΤΙΡΙΟ, ECOΔΟΜΕΙΝ και Building Green. 

Ιδρυτής, πρόεδρος και συντονιστής της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας ECOWEEK που από το 2005 διοργανώνει συνέδρια και εργαστήρια αειφόρου σχεδιασμού για φοιτητές αρχιτεκτονικής σε 17 χώρες με δίκτυο μελών σε 56 χώρες. Δημοσιεύσεις μεταξύ άλλων στο DETAIL, ΕΚ, Ecologik, The American Institute of Architects, Europaconcorsi, ΔΟΜΕΣ και KTIΡΙΟ.

Διετέλεσε επιστημονικός σύμβουλος στο Υπουργείο Περιβάλλοντος του Ισραήλ, στο Ίδρυμα Γ. & Α. Μαμιδάκη, στο πρόγραμμα MEDIVERCITIES και συμμετείχε στο Climate Thinkers Blog της διεθνούς διάσκεψης για την κλιματική αλλαγή στην Κοπεγχάγη, με πρόσκληση του Πρέσβη της Δανίας στην Αθήνα (2009).