20/10/2021

Η Ερευνητική Μονάδα για τις Πόλεις του Ευρωπαϊκού Νότου του Τομέα Πολεοδομίας  Χωροταξίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών ΑΠΘ διοργανώνει διεθνές συνέδριο με τίτλο: 

"BETWEEN THE HOME AND THE SQUARE: BRIDGING THE BOUNDARIES OF PUBLIC SPACE".

Το συνέδριο εντάσσεται στις εκδηλώσεις του Thematic Group for Public Spaces and Urban Cultures της Association of European Schools of Planning (AESOP TG PSUC).

Θα διεξαχθεί την Παρασκευή 22 & το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021 αποκλειστικά διαδικτυακά και αποκλειστικά στ' αγγλικά.

Η θεματική του συνεδρίου αφορά τον δημόσιο χώρο και αρθρώνεται γύρω από την έννοια των ορίων ανάμεσα στο ιδιωτικό και το δημόσιο, το φυσικό και το τεχνητό, τον ψηφιακό και τον υλικό χώρο, την έρευνα και την πράξη.

Το συνέδριο έχει συγκεντρώσει ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες εισηγήσεις απο μελετητές και του αστικού χώρου απο χώρες της Ευρώπης και πέρα απο αυτήν.

Μπορείτε να βρείτε το πρόγραμμα, το βιβλίο των περιλήψεων και άλλες πληροφορίες σχετικα το συνέδριο στην ιστοσελίδα http://southeuropean-cities.arch.auth.gr/betweenthehomeandthesquare

Για να παρακολουθήσετε τις δύο παράλληλες συνεδρίες και τους προσκεκλημένους ομιλητές και ομιλήτριες (Keynote speakers) θα πρέπει να συνδεθείτε στα παρακάτω link:

"Between the home and the square" Webinar Room 1 (Room A)

https://authgr.zoom.us/j/94991462860?pwd=V1VSckpaWGpydnlrWC9mN0pIMTlLdz09

Webinar Passcode         534433

"Between the home and the square" Webinar Room 2 (Room B)

https://authgr.zoom.us/j/96019244502?pwd=eDBSeW1ieXp5Nm01eTZ0K012dHdydz09

Webinar Passcode         193716

Εφ' όσον συμμετέχετε ως ομιλητής/τρια ή πρόεδρεύετε σε κάποια συνεδρία θα λάβετε άλλο αυτοματοποιημένο μήνυμα απ' ευθείας απο το zoom. 

Conference site: http://southeuropean-cities.arch.auth.gr/betweenthehomeandthesquare

Follow us on Twitter: @SECities, Instagram: @SE_Cities & Facebook:

@southeuropeancities