15/12/2023

Ανάπτυξη Δεξιοτήτων Σταδιοδρομίας στη Σύγχρονη Αγορά Εργασίας

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου, 12:00 – 13:00

Το Τμήμα Υποστήριξης Φοιτητών, Απασχόλησης, Σταδιοδρομίας και Διασύνδεσης, της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Έρευνας, διοργανώνει διαδικτυακή δράση με θέμα: «Ανάπτυξη Δεξιοτήτων Σταδιοδρομίας στη Σύγχρονη Αγορά Εργασίας», για φοιτητές/τριες και αποφοίτους/τες του Πανεπιστημίου Πατρών, την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου, 12:00 – 13:00.

Υπεύθυνος Έργου: Δημήτριος Μούρτζης, Καθηγητής/Αντιπρόεδρος Επιτροπής Ερευνών Π.Π. email: mourtzis@lms.mech.upatras.gr

Η εγγραφή σας πραγματοποιείται αποκλειστικά και μόνο με τη χρήση του Πανεπιστημιακού σας e-mail. Εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορείτε να υποβάλετε εδώ.

Στόχο της εν λόγω δράσης αποτελεί η ενημέρωση των συμμετεχόντων για τις προκλήσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας και η διαδικασία για να τονιστούν τα χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματά τους, μέσω του βιογραφικού τους, με ιδιαίτερη αναφορά στο προσωπικό/περιγραφικό σημείωμα και της Συνοδευτικής Επιστολής. Η εκδήλωση αποσκοπεί επίσης, στην υποστήριξη των συμμετεχόντων στα ζητήματα της επαγγελματικής συνέντευξης και της καλλιέργειας δεξιοτήτων, με στόχο την θετική και αποτελεσματική παρουσίαση και την αξιολόγηση της υποψηφιότητάς τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι συμμετέχοντες/ουσες θα έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν ερωτήματα και να επιλυθεί οποιαδήποτε απορία προκύψει.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Τ. Μιχαλακέα, Αναπλ. Προιστ. του Tμήματος Υποστήριξης Φοιτητών, Απασχόλησης Σταδιοδρομίας και Διασύνδεσης στο τηλέφωνο 2610 969662.

 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση εδώ.