06/03/2023
Καλησπέρα, 

Ονομάζομαι Στέλλα Βλάσση, φοιτώ στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών και επικοινωνώ εκ μέρος του εθελοντικού, μη κερδοσκοπικού, φοιτητικού οργανισμού BEST, του Πανεπιστημίου Πατρών με σκοπό την προώθηση της παρακάτω δράσης μας JobFair Patras 2023.

Το JobFair, ή στα Ελληνικά “Ημέρα Καριέρας”, απευθύνεται σε φοιτητές και αποφοίτους δίνοντάς τους την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν με υπεύθυνους προσλήψεων εθνικά αναγνωρισμένων εταιρειών, να παρακολουθήσουν ομιλίες και παρουσιάσεις, να συμμετέχουν σε σεμινάρια και να στείλουν, εφόσον το επιθυμούν, το βιογραφικό τους σε εταιρείες και να κλείσουν πιθανή συνέντευξη.

Αποσκοπώντας να δώσουμε την ευκαιρία αυτή σε περισσότερους φοιτητές, σας προσκαλούμε να προωθήσετε τη δράση μας στους φοιτητές του τμήματός σας. 

Επισυνάπτω το ενδεικτικό κείμενο προώθησης:

-----------------------------

Μια μοναδική ευκαιρία για φοιτητές και αποφοίτους στον τομέα του STEM που αναζητούν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους, επιστρέφει για άλλη μια φορά από τον BEST Patras! Το Job Fair Patras έρχεται για 3η φορά και αποτελεί μια Ημέρα Καριέρας με στόχο την δικτύωση μεταξύ φοιτητών και εταιρειών της Πάτρας. Είναι η ευκαιρία κάθε ενδιαφερόμενου για άμεση επαφή και αλληλεπίδραση με μελλοντικούς εργοδότες, και υποστήριξη της καριέρας του στην αγορά εργασίας της Πάτρας και όχι μόνο.

Ο φοιτητικός, εθελοντικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός BEST Patras με στόχο την “ενίσχυση της διαφορετικότητας” μέσω της “εξέλιξης των φοιτητών”, διοργανώνει το Job Fair Patras, στα πλαίσια της υποστήριξης της καριέρας των φοιτητών και αποφοίτων στον τομέα του STEM. Θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Astir στο κέντρο της Πάτρας.

Στην εκδήλωση αυτή περιλαμβάνονται ομιλίες από έμπειρους recruiters, motivational speakers και επιτυχημένα άτομα στην επιχειρηματικότητα και την καινοτομία στον τομέα του STEM. Προβάλλονται θέσεις εργασίας  και συγχρόνως οι συμμετέχοντες έχουν την δυνατότητα να δώσουν συνέντευξη στον εν δυνάμει εργοδότη τους, διεκδικώντας μια θέση στην αγορά εργασίας. Αναπόσπαστο κομμάτι της δράσης αποτελεί το κομμάτι της δικτύωσης, όπου οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να συνομιλήσουν με εταιρείες και να τις γνωρίσουν καλύτερα.

Τη φόρμα για τις δηλώσεις συμμετοχής θα τη βρείτε στα social media του οργανισμού. Για τις συνεντεύξεις θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι την Τετάρτη 8 Μαρτίου, ενώ οι ενδιαφερόμενοι για παρακολούθηση και δικτύωση μπορούν να κάνουν την αίτησή τους μέχρι και την Τετάρτη 15 Μαρτίου!

Για περισσότερες πληροφορίες, συνίσταται η επίσκεψη στην επίσημη σελίδα της εκδήλωσης Job Fair Patras , καθώς και η άμεση επικοινωνία με τον BEST Patras μέσω Facebook, LinkedIn και Instagram.