02/11/2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2023-2024

 

Ενημερώνουμε τους προπτυχιακούς φοιτητές του Τμήματος ότι από την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023 έως και την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023, μπορούν μέσω της ηλεκτρονικής Γραμματείας να δηλώσουν όλα τα χειμερινά μαθήματα (νέα & οφειλόμενα) που επιθυμούν να παρακολουθήσουν & να εξεταστούν στην εξεταστική περίοδο Φεβρουαρίου 2024.

Ο σύνδεσμος της ψηφιακής Γραμματείας είναι: https://progress.upatras.gr.

Η είσοδος στην πλατφόρμα γίνεται με χρήση των διαπιστευτηρίων τους.

Κατά την διαδικασία δήλωσης, στην πλατφόρμα, υπάρχουν ενσωματωμένες οι οδηγίες με τους κανόνες δήλωσης. Παρακαλούνται, οι φοιτητές να τις διαβάσουν, πριν προβούν στην δήλωση των μαθημάτων.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Απαραίτητη προϋπόθεση για την δήλωση των μαθήματων είναι η επανεγγραφή στο εξάμηνο

Στους φοιτητές με έτος εισαγωγής 2023-2024, που είναι στο 1ο εξάμηνο (πρωτοετείς φοιτητές), τα μαθήματα θα δηλωθούν αποκλειστικά και μόνο από τη Γραμματεία. Η δήλωση αυτή αφορά μόνο το χειμερινό εξάμηνο. Το εαρινό εξάμηνο η δήλωση μαθημάτων θα γίνει από τους ίδιους.

Οι φοιτητές με έτος εισαγωγής μέχρι και το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014, καλούνται να αποστείλουν στο παρακάτω email, phondasx@upatras.gr, ποια μαθήματα επιθυμούν να δηλώσουν.

Η Γραμματεία, μετά από έλεγχο, θα τα δηλώσει στην πλατφόρμα.

Μετά την ολοκλήρωση της δήλωσης, προτείνεται στους φοιτητές να προβούν σε έλεγχο στο ακαδημαϊκό τους έργο, ότι η δήλωση τους ολοκληρώθηκε επιτυχώς.

Σε κάθε περίπτωση που υπάρχει πρόβλημα ενημερώστε στο email xfilippopoulou@upatras.gr