21/03/2024

 

View this email in your browser

8cf49c50-e903-44e6-a990-eac887535950.jpg

Center for Hellenic Studies in Greece
Harvard University

Έναρξη υποβολής αιτήσεων στο πρόγραμμα Ερευνητικών Επισκέψεων στο Ναύπλιο

Με στόχο την υποστήριξη του έργου των νέων ερευνητών και ερευνητριών (μεταπτυχιακών φοιτητών και φοιτητριών και υποψηφίων διδακτόρων) Ελληνικών Πανεπιστημίων, το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών Ελλάδος ανακοινώνει την έναρξη αιτήσεων για το πρόγραμμα ερευνητικών επισκέψεων στο Ναύπλιο.

Στόχος του προγράμματος είναι οι νέοι ερευνητές και ερευνήτριες να επωφεληθούν από την πρόσβαση στις πηγές και τα εργαλεία που παρέχει η ψηφιακή βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Harvard στο Ναύπλιο και να έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν και να αλληλεπιδράσουν με την ακαδημαϊκή κοινότητα του ΚΕΣ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο συνολικά εβδομαδιαία ταξίδια στο Ναύπλιο με καλυμμένα έξοδα προκειμένου να χρησιμοποιήσουν τις εγκαταστάσεις του ΚΕΣ, καθώς και συμμετοχή σε εκδηλώσεις. Το φετινό πρόγραμμα προσφέρει έως και πέντε (5) θέσεις και είναι ανοικτό σε ερευνητές και ερευνήτριες των οποίων η έρευνα σχετίζεται τουλάχιστον με ένα από τα κάτωθι επιστημονικά πεδία:

  • Φυσικές Επιστήμες
  • Θέατρο, Κινηματογράφος και Παραστατικές Τέχνες
  • Αρχιτεκτονικός και Αστικός Σχεδιασμός
  • Ελληνική Γλώσσα και Πολιτισμός
  • Πολιτική Θεωρία

Η προθεσμία για τις αιτήσεις είναι η Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας για το πρόγραμμα Ερευνητικών Επισκέψεων στο Ναύπλιο για την πλήρη περιγραφή και τη διαδικασία της αίτησης.

 

για την αιτησή σας δείτε:

2024 APPLICATION FOR HIGH SCHOOL SUMMER PROGRAM