18/04/2018

Αγαπητοί συνεργάτες,

 

«Μπορεί να υπάρξουν καλύτερες εποχές, αλλά αυτή εδώ είναι η δική μας». Και σε αυτήν την εποχή έχει πέσει ο κλήρος σε εμάς να κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας ώστε το αύριο των νέων ανθρώπων να είναι πιο αισιόδοξο, μακριά από το γκρι.

Περίπου επτά χρόνια πριν, το πρόγραμμα Σπουδάζω με Υποτροφία γεννήθηκε με στόχο να δώσει στη νέα γενιά μια ανάσα ελπίδας. Το όραμά του ήταν να διεκδικήσει το δικαίωμα στο αύριο για όλους εκείνους τους νέους ανθρώπους που για οικονομικούς λόγους αδυνατούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους.

Σήμερα, δεκάδες υποτροφίες μετά, μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πως βαδίζουμε σε καλό δρόμο. Είναι χαρά μας να στηρίζουμε τη νέα γενιά αλλά η χαρά αυτή γίνεται διπλή όταν διαπιστώνουμε πως οι υποτροφίες μας βρέθηκαν στα χέρια ανθρώπων με ήθος και αληθινή παιδεία.

 

Το πρόγραμμα Σπουδάζω με Υποτροφία, μπορεί να βραβεύτηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, μπορεί να συνοδεύεται από κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα και χορηγούς επικοινωνίας οι οποίοι έμπρακτα στάθηκαν στο πλευρό μας με αίσθημα ευθύνης αλλά η πραγματική του περιουσία είναι οι υπότροφοί μας.Ο Χρήστος, η Ειρήνη που σας υποδέχτηκε στην εισαγωγή, ο Ηλίας, η Ελευθερία, ο Νίκος, Ο Περικλής, ο Ίαν και τόσοι ακόμα είναι όλα εκείνα τα πρόσωπα που οδηγούν τις προσπάθειές μας.

 

Με την παρούσα επιστολή , έχουμε τη χαρά να σας ενημερώσουμε πως ο Οργανισμός της Equal Society διοργανώνει μια ξεχωριστή εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Πολιτισμού ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, την Πέμπτη 3 Μαΐου και ώρα 18.00 – 20.00. Διαδραστικά events, καλλιτεχνικά δρώμενα, βραβεύσεις και γεμάτες έμπνευση ομιλίες θα γεμίσουν το χώρο σε ένα υπέροχο δίωρο. Τα μεγαλύτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, κορυφαίοι χορηγοί επικοινωνίας και επιχειρήσεις με αίσθημα ευθύνης, όλοι θα βρίσκονται στο πλευρό μας.

 

Θα ήταν χαρά μας να επιβεβαιώσετε τη συμμετοχή σας σε αυτήν την ιδιαίτερα σημαντική στιγμή του προγράμματος Σπουδάζω με Υποτροφία στο λίνκ : https://www.eventora.com/el/Events/spoydazw-me-ypotrofia-h-ekpaid

 

Θα είναι αναμφίβολα μια υπέροχη εκδήλωση. Ανυπομονούμε να είμαστε όλοι μαζί. Για τις ίσες ευκαιρίες στην εκπαίδευση προς όλους.

 

Με εκτίμηση,

Τζοβλά Χριστινα