08/05/2021
Aνακοίνωση Αρχιτεκτονικής Βιβλιοθήκης
Αγαπητά μέλη του Τμήματος,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως από τη Δευτέρα 10 Μάϊου θα επαναλειτουργούν οι υπηρεσίες κυκλοφορίας υλικού (δανεισμοί και επιστροφές βιβλίων) στο ειδικό καθεστώς λειτουργίας (λόγω covid-19) που ακολουθεί η Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης του Πανεπιστημίου Πατρών.
Ειδικότερα,
Το κοινό θα εξυπηρετείται μόνο για δανεισμό και επιστροφές βιβλίων, ύστερα από αίτημά του μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας της ΒΚΠ https://library.upatras.gr/news/covid
Θα πρέπει να έχετε κάνει από νωρίτερα την αναζήτηση των βιβλίων που επιθυμείτε μέσω του καταλόγου της Κεντρικής Βιβλιοθήκης https://nereus.lis.upatras.gr/ ο οποίος είναι προσβάσιμος σε 24ώρη βάση και να ζητήσετε την κράτηση τους στο όνομά σας. Αφού ειδοποιηθείτε από το προσωπικό μας, τότε θα μπορέσετε να προσέλθετε στη Βιβλιοθήκη και να τα παραλάβετε. Αναλυτικές οδηγίες βρίσκονται στην ιστοσελίδα αιτήματος δανεισμού https://library.upatras.gr/covidcirculation
Σας υπενθυμίζουμε πως δεν επιτρέπεται ο δανεισμός των περιοδικών εκδόσεων, καθώς και των ερευνητικών και διπλωματικών εργασιών. Επίσης απαγορεύεται η χρήση αναγνωστηρίων, βιβλιοστασίων και φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων. Τα βιβλία που θα επιστρέφονται θα παραμένουν σε τριήμερο αποκλεισμό (καραντίνα) προτού επανατοποθετηθούν στα ράφια ή δανειστούν ξανά.
Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με το ειδικό καθεστώς λειτουργίας των βιβλιοθηκών του Πανεπιστημίου Πατρών επισκεφθείτε τον σύνδεσμο https://library.upatras.gr/news/covid όπου αναφέρονται αναλυτικά όλες οι διαθέσιμες υπηρεσίες.
Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνείτε με την Αρχιτεκτονική Βιβλιοθήκη στο librarch@upatras.gr ή στους αριθμούς 2610996189 & 2610996190.