Το Αρχείο του Τμήματος Αρχιτεκτόνων του Πανεπιστημίου Πατρών δημιουργείται με την ευκαιρία της επετείου των 20 χρόνων λειτουργίας του το 2019.
Το αρχείο δομείται ως πραγματικός και διαδικτυακός τόπος τεκμηρίωσης, διασύνδεσης και προβολής της αρχιτεκτονικής και της παιδαγωγικής της, της έρευνας και του έργου των ανθρώπων του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Πανεπιστημίου Πατρών καθώς και των δράσεων, της ζωής, εντός και εκτός αυτού.

Ανοικτή πρόσκληση: Κτίζουμε την ιστορία μας!
Όλα τα μέλη της κοινότητας του ΤΑΜΠΠ -απόφοιτοι και φοιτητές, διδακτικό-ερευνητικό και διοικητικό προσωπικό- καλούνται να συνεισφέρουν στο υπό κατασκευήν Aρχείο του Τμήματος.
Πρώτο βήμα είναι η δημιουργία ενός δικτύου επικοινωνίας με βάση τα στοιχεία που θα αποσταλούν στον παρακάτω σύνδεσμο. 

OPEN CALL FORM

 

IMPRESSUM

Υπεύθυνες έργου
Δήμητρα Κατσώτα (Καθηγήτρια ΤΑΜΠΠ), Αγάπη Πρώιμου (Επίκουρη Καθηγήτρια ΤΑΜΠΠ)

Υπεύθυνος διαδικτυακής πλατφόρμας
Βασίλης Στρουμπάκος (Επίκουρος Καθηγητής ΤΑΜΠΠ)

Συντονιστική επιτροπή
Γεώργιος Α. Πανέτσος (Καθηγητής ΤΑΜΠΠ), Γιάννης Αίσωπος (Πρόεδρος ΤΑΜΠΠ), Αθανάσιος Σπανομαρίδης (Καθηγητής ΤΑΜΠΠ), Δημήτρης Γιαννίσης (Αναπληρωτής Καθηγητής ΤΑΜΠΠ), Άλκηστις Ρόδη (Αναπληρώτρια Καθηγήτρια ΤΑΜΠΠ), Κωνσταντίνος Γρίβας (Αναπληρωτής Καθηγητής ΤΑΜΠΠ)

Ομάδα έργου
Παναγιώτα Αποστολοπούλου, Βαρβάρα Καβάλα, Μιχάλης Καραμιχάλης, Κωνσταντίνα Κοτζαγεώργη, Αλέξανδρος Μαρκαντωνάκης, Σαββίνα Μεγαλοβασίλη, Αγγελική Μουρελάτου, Μαριαντίνα Παπαδέα, Σωτήρης Ρούσσης, Αναστασία Σωκαρά, Αναστασία Τζομπανάκη, Θεόδωρος Τσελεπίδης (φοιτητές ΤΑΜΠΠ)

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρχείο Τμήματος 
Τμήμα Αρχιτεκτόνων 
Πανεπιστήμιο Πατρών 
Γραμματεία
Πανεπιστημιούπολη, Ρίο GR 26504
T +30 2610 969913
archive@upatras.gr