Το Αρχείο του Τμήματος Αρχιτεκτόνων του Πανεπιστημίου Πατρών δημιουργείται με την ευκαιρία της επετείου των 20 χρόνων λειτουργίας του το 2019.
Το αρχείο δομείται ως πραγματικός και διαδικτυακός τόπος τεκμηρίωσης, διασύνδεσης και προβολής της αρχιτεκτονικής και της παιδαγωγικής της, της έρευνας και του έργου των ανθρώπων του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Πανεπιστημίου Πατρών καθώς και των δράσεων, της ζωής, εντός και εκτός αυτού.

Ανοικτή πρόσκληση: Κτίζουμε την ιστορία μας!
Όλα τα μέλη της κοινότητας του ΤΑΜΠΠ -απόφοιτοι και φοιτητές, διδακτικό-ερευνητικό και διοικητικό προσωπικό- καλούνται να συνεισφέρουν στο υπό κατασκευήν Aρχείο του Τμήματος.
Πρώτο βήμα είναι η δημιουργία ενός δικτύου επικοινωνίας με βάση τα στοιχεία που θα αποσταλούν στον παρακάτω σύνδεσμο. 

OPEN CALL FORM

 

IMPRESSUM

Υπεύθυνες έργου
Δήμητρα Κατσώτα (Αναπληρώτρια Καθηγήτρια ΤΑΜΠΠ), Αγάπη Πρώιμου (Λέκτωρ ΤΑΜΠΠ)

Υπεύθυνος διαδικτυακής πλατφόρμας
Βασίλης Στρουμπάκος (Εντεταλμένος Διδάσκων ΤΑΜΠΠ)

Συντονιστική επιτροπή
Γεώργιος Α. Πανέτσος (Πρόεδρος ΤΑΜΠΠ), Γιάννης Αίσωπος (Αντιπρόεδρος ΤΑΜΠΠ), Αθανάσιος Σπανομαρίδης (Καθηγητής ΤΑΜΠΠ), Δημήτρης Γιαννίσης (Αναπληρωτής Καθηγητής ΤΑΜΠΠ), Άλκηστις Ρόδη (Επίκουρη Καθηγήτρια ΤΑΜΠΠ), Κωνσταντίνος Γρίβας (Επίκουρος Καθηγητής ΤΑΜΠΠ)

Ομάδα έργου
Παναγιώτα Αποστολοπούλου, Βαρβάρα Καβάλα, Μιχάλης Καραμιχάλης, Κωνσταντίνα Κοτζαγεώργη, Αλέξανδρος Μαρκαντωνάκης, Σαββίνα Μεγαλοβασίλη, Αγγελική Μουρελάτου, Μαριαντίνα Παπαδέα, Σωτήρης Ρούσσης, Αναστασία Σωκαρά, Αναστασία Τζομπανάκη, Θεόδωρος Τσελεπίδης (φοιτητές ΤΑΜΠΠ)

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρχείο Τμήματος 
Τμήμα Αρχιτεκτόνων 
Πανεπιστήμιο Πατρών 
Γραμματεία
Πανεπιστημιούπολη, Ρίο GR 26504
T +30 2610 969913
archive@upatras.gr