24/01/2019

 

23.01.2019
Πάτρα

 

 

Ανοιχτό κάλεσμα - Open Call για την συμμετοχή street artists στο
4ο Διεθνές Street Art Festival Patras | ArtWalk 4

 

Η Art in Progress ανακοινώνει την διεξαγωγή ανοιχτού καλέσματος - open call για street artists που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της διοργάνωσης του 4ου Διεθνούς Street Art Festival Patras | ArtWalk 4 που θα λάβει χώρα τον Μάιο και Ιούνιο του 2018 στην Πάτρα.

 

Άλλαξε την πόλη

Προσκαλούμε street artists που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, διαμένουν στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, ανεξαρτήτου εθνικότητας και διαθέτουν προηγούμενη εμπειρία, να συμμετέχουν στην δημιουργία μεγάλου μεγέθους τοιχογραφιών, σε στοχευμένες τοποθεσίες και κτήρια της Πάτρας.

 

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν την δυνατότητα να υποβάλλουν την αίτηση συμμετοχής τους, καθώς και προσχέδια των έργων τους, από την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019 έως και την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019 ηλεκτρονικά, μέσω του site και των social media της Art in Progress ή απευθείας εδώ.

 

Στόχος του 4ου Διεθνούς Street Art Festival Patras | ArtWalk 4 είναι η εικαστική παρέμβαση στον αστικό ιστό της Πάτρας, δίνοντας χαρακτήρα και χρώμα στην πόλη, δημιουργώντας παράλληλα τα θεμέλια για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μίας οργανωμένης παρουσίας murals και street artists στην χώρα.

 

Τα αποτελέσματα του Open Call θα ανακοινωθούν επίσημα μέχρι τις 15 Μαρτίου 2019.

 

Την αίτηση καθώς και περισσότερες πληροφορίες και νέα σχετικά με την συμμετοχή του ανοιχτού καλέσματος μπορείτε να παρακολουθείτε στα παρακάτω links:

https://goo.gl/forms/0mQGJGrS2gx2Avzv2

http://www.artinprogress.eu/

https://www.facebook.com/artinprogress.patras/

https://www.facebook.com/StreetArtFestivalPatras/

https://www.instagram.com/artinprogress.patras/

https://www.instagram.com/artwalk.street_art_festival/