28/09/2017

Διαδικασία επιλογής ομάδας ΑΣ7

Στο blog https://up17-18-ad7.blogspot.gr/ θα αναρτηθούν μέχρι το τέλος της Πέμπτης 28/9 τα θέματα των οκτώ διδασκόντων του Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού 7, 2017-18.

Όλοι οι φοιτητές θα υποβάλλουν τις προτιμήσεις τους σχετικά με την ομάδα στην οποία επιθυμούν να συμμετάσχουν στέλνοντας email με τίτλο (subject) "Επιλογή ομάδας ΑΣ7" με τις επιλογές τους μέχρι την Κυριακή 1/10 τα μεσάνυχτα στο email patrasdesigngroup@gmail.com.

Το email θα περιέχει τις επιλογές ομάδας από την 1η έως και την 8η επιλογή, το ονοματεπώνυμο, τον Α.Μ. και το έτος φοίτησης των αιτούντων. Αν στο email δεν αναφέρονται και οι 8 επιλογές, οι διδάσκοντες μπορούν να κατανείμουν τον φοιτητή στην ομάδα που έχει τις λιγότερες επιλογές.

Ακόμη, εάν το email επιλογής ομάδας δεν σταλεί μέσα στη χρονική προθεσμία που αναφέρεται πιο πάνω, οι διδάσκοντες θα κατανείμουν τον φοιτητή στην ομάδα που έχει τις λιγότερες επιλογές, ανεξάρτητα των προτιμήσεών τ ου.

Σε περίπτωση διμελούς ομάδας φοιτητών ένα μόνο email επιλογής ομάδας είναι αρκετό. Σε αυτό θα αναφέρονται μαζί τα δύο ονόματα των φοιτητών που συγκροτούν την ομάδα.

Την Τρίτη 3/10 το μεσημέρι θα ανακοινωθεί η κατανομή στις ομάδες του ΑΣ7 και στις 14:00 θα γίνει το 1ο μάθημα στο Σ5 - εκτός αν στην ανακοίνωση κατανομής σε ομάδες υπάρχει διαφορετική ενημέρωση σχετικά το χώρο και την ημέρα του 1ου μαθήματος.