07/02/2018

Ημερίδα-Έκθεση Διπλωματικών Εργασιών Φοιτητών Αρχιτεκτονικών Σχολών

 

 

Το e-περιοδικό gradreview.gr διοργανώνει Ημερίδα-Έκθεση Διπλωματικών Εργασιών Φοιτητών Αρχιτεκτονικών Σχολών την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018. Ο τίτλος της Εκδήλωσης είναι: "Η διπλή ζωή των διπλωματικών εργασιών". Ο χώρος της εκδήλωσης είναι το βιβλιοπωλείο IANOS στην Αθήνα οδός Σταδίου 24. Ώρες από 17:30 έως 20:00.

Το e-περιοδικό gradreview.gr καλεί κάθε χρόνο όλους τους νέους Έλληνες αρχιτέκτονες και σχεδιαστές να στείλουν προς δημοσίευση τη διπλωματική τους εργασία. Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι η δημοσίευση και διάκριση των αξιολογότερων εργασιών καθώς και η δημιουργία ενός ενεργού αρχείου που πιστεύουμε πως θα αποτελεί αφορμή για γόνιμο διάλογο και ανταλλαγή νέων ιδεών. Μπορείτε να επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο για περισσότερες πληροφορίες: http://www.gradreview.gr/p/students.html

Στους ομιλητές της Εκδήλωσης συμμετέχουν αρχιτέκτονες επαγγελματίες αναγνωρισμένοι στο χώρο τους όπως ο Νίκος Γεωργιάδης και ο Δημήτρης Τραβασάρος καθώς και ακαδημαϊκοί δάσκαλοι όπως οι Δ. Ειαννίσης (επ. καθ. Παν. Πάτρας), Κωστής Πανήγυρης (αν. καθ. Παν. Θεσσαλίας), Ν. Σκουτέλης (αν. καθ. Παν. Κρήτης) και Σ. Τσιράκη (επ. καθ. ΕΜΠ). Συντονιστής είναι ο αρχιτέκτων και εκδότης του grad review Μανώλης Αναστασάκης.