11/11/2020

Αρχιτεκτονική Βιβλιοθήκη

 

Ενημέρωση προς τελειόφοιτους για τη βεβαίωση ορκωμοσίας

 

Αγαπητοί τελειόφοιτοι του Τμήματος,

 

Όσοι δεν έχετε προλάβει να τυπώσετε το τεύχος της διπλωματικής σας εργασίας, λόγω της αναστολής λειτουργίας των εκτυπωτικών κέντρων, μπορείτε να μας το στείλετε με wetransfer στην ηλεκτρονική διεύθυνση της βιβλιοθήκης .

Με την επαναλειτουργία των εκτυπωτικών κέντρων παρακαλείσθε να αποστείλετε το τεύχος σας (κατά προτίμηση με courier), υπό τη μορφή που επιθυμείτε να παρουσιάζεται στην Αρχιτεκτονική Βιβλιοθήκη. Με όμοιο τρόπο (wetransfer) μπορείτε να στείλετε και την ερευνητική σας – όσοι δεν την είχατε καταθέσει όταν παρουσιάσατε- και το τεύχος σας με courier μόλις το τυπώσετε.

Υπενθυμίζεται πως, εκτός των παραπάνω, πρέπει υποχρεωτικά να υποβάλετε τα αρχεία των εργασιών σας (υπό τη μορφή που σας ζητείται) στην ειδική φόρμα του αρχείου ΤΑΜΠΠ, στον σύνδεσμο που σας έχει ήδη αποσταλεί στα προσωπικά σας e-mail μέχρι 18.11.20. Η διευκρίνηση γίνεται γιατί διαφοροποιείται το περιεχόμενο του τεύχους της διπλωματικής που θα εκτυπώσετε και θα στείλετε (ως έντυπο) στη Βιβλιοθήκη από εκείνο που σας ζητείται να υποβάλετε στο αρχείο ΤΑΜΠΠ.

Η εν λόγω ενημέρωση αφορά αποκλειστικά όσους παρουσιάζουν κατά την περίοδο Νοεμβρίου 2020 και πρόκειται να αποφοιτήσουν τον Δεκέμβριο. Όχι όσους παρουσίασαν μόνο ερευνητική εργασία.

Όσοι έχετε λάβει μηνύματα για οφειλές καλέστε μας στα 2610996189 και 2610996190 από 10:00-14:00 για να ενημερωθείτε σχετικά με τους τρόπους διευθέτησής τους.

 

Από την Αρχιτεκτονική Βιβλιοθήκη,

ευχόμαστε σε όλους υγεία και καλά αποτελέσματα!